Top websites

 1. StartNed: StartNed is een platform voor ondernemers, ondernemers en investeerders in Nederland. Het biedt een breed scala aan netwerkmogelijkheden, financieringsmogelijkheden, workshops, evenementen, informatie en meer.

 

 1. Ondernemen.nl: Ondernemen.nl is een online platform met informatie en tips voor ondernemers in Nederland. Het biedt een breed scala aan informatie over ondernemen, zoals financiën, juridische aangelegenheden, marketing, personeel, social media, netwerken en meer.

 

 1. EYNL: EYNL is een online platform voor ondernemers, ondernemers en investeerders in Nederland. Het biedt informatie over financiën, juridische aangelegenheden, marketing, strategie, personeel, netwerken, evenementen, financiële dienstverlening en meer.

 

 1. KvK: KvK is de Kamer van Koophandel in Nederland. Het biedt informatie over ondernemen, zoals bedrijfsmatige registratie, belastingaangifte, juridische afspraken, financieringsmogelijkheden, aanbestedingen, internationale zaken en meer.

 

 1. HUB: HUB is een online platform dat ondernemers in Nederland verbindt met financieringsmogelijkheden, netwerkmogelijkheden, workshops, evenementen en meer. Het biedt ook informatie over financiën, marketing, strategie, personeel en meer.

 

 1. StartUpNation: Deze website biedt ondernemers de informatie en middelen die nodig zijn om hun bedrijf te starten en te laten groeien. Het bevat ook een online community waar ondernemers elkaar kunnen helpen en tips kunnen uitwisselen.

 

 1. Entrepreneur.com: Deze website biedt inhoud en online tools die ondernemers kunnen gebruiken om hun bedrijf te starten, te laten groeien en te besturen. Er zijn ook artikelen, podcasts en video’s om ondernemers te helpen hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

 

 1. SCORE: SCORE biedt gratis, onafhankelijke en deskundige advies aan kleine bedrijven en startende ondernemers. Deze website bevat ook online cursussen, evenementen, webinars en artikelen voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien.

 

 1. Small Business Administration (SBA): SBA biedt kleine bedrijven gratis advies en financiële hulp, waaronder leningen, beurzen en subsidies. Deze website biedt ook informatie over franchising, management en marketing.

 

 1. Small Business Trends: Deze website is een online bron voor kleine bedrijven en biedt informatie over de laatste trends in kleine bedrijven. Het bevat ook artikelen over onderwerpen zoals marketing, technologie, financiën, management en meer.

 

 1. U.S. Small Business Administration: De U.S. Small Business Administration (SBA) is een overheidsagentschap dat zich richt op het helpen van kleine bedrijven. Het biedt informatie over leningen, subsidies, technische hulp en advies.

 

 1. Small Business Development Center: De Small Business Development Center (SBDC) biedt gratis advies en training aan kleine bedrijven. Het biedt ook informatie over financiële hulp, marketingstrategieën en risicobeheer.